Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti

Katsothan tarkemmat sopimuksen yksityiskohdat alta, tässä ovat vain pääkohdat:
Varastosta löytyvän tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.
Kristyle.fi verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tai vaihtaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkauksen myyntikuntoinen.
Mikäli toimitettu tuote on väärä tai viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä osoitteeseen kristiina@kristyle.fi.
Kristyle.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kristyle.fi-verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan, sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

Yksityiskohtaiset toimitusehdot

1. Asiointi
2. Tuotteiden tilaaminen
3. Hinnat ja tiedot tuotteista
4. Toimitusaika
5. Toimitustavat
6. Maksupalvelutarjoaja
7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
8. Reklamaatiot
9. Tilauksen peruminen viivästyksen vuoksi
10. Vastuu
11. Ylivoimainen este
12. Immateriaalioikeudet
13. Yhteystiedot
14. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

1. Asiointi
Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Kristyle.fi kanta-asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan suoraan omilla tunnuksilla (tulossa syksyllä 2021).
Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi.

2. Tuotteiden tilaaminen
Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta www.kristyle.fi. Sitova tilaus syntyy, kun lähetät tilauksesi ja saat meiltä tilausvahvistuksen.

3. Hinnat ja tiedot tuotteista
Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kampanjatuotteet).
Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.
Palvelussa saattaa olla linkkejä valmistajan tai tuottajan sivuille. Selvyyden vuoksi toteamme, ettemme vastaa näiden sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.
Kristyle.fi pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. tuotteen hinta on 0,00 euroa).

4. Toimitusaika
Toimitamme koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta. Toistaiseksi toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan.
Varastossamme olevien tuotteiden toimitusaika on 2–7 arkipäivää:
Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

5. Toimitustavat
Nouto myymälästä 0€

Alle 20 kg paketeille toimitus Schenkerin noutopisteeseen 5,90€.

Yli 20kg paketeille toimitus Schenkerin noutopisteeseen 9,90€.

Yli 150 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.
Noutopiste-tilauksissa saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa
Kristyle.fi vastuu tilauksesta ja toimituksesta kestää toimituksen luovutushetkeen saakka.

6. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Kotimaiset verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki/Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
Kuluttaja-asiakkaillamme on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen. Palautuksista johtuvista kustannuksista vastaa asiakas.
Sama palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Toimituskuluja ei tällöin peritä.
Kaikissa tuotepalautustapauksissa tee ensin palautusilmoitus osoitteeseen kristiina@kristyle.fi .

Pyydämme palauttamaan tuotteet Schenkerin toimipisteestä asiakaspalautuksena osoitteeseen: Kristyle Sisustus- ja lahjatavaraliike Oy Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere

Palautusilmoituksessanne pyydämme ystävällisesti mainitsemaan seuraavat seikat:

  • palautuksen syyn (mikäli viallinen tai väärä tuote)
  • tilaajan tunnistetiedot (nimi / sähköposti / tilausnumero)
  • haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai
  • toivotteko tilalle oikean tuotteen tai saman tuotteen (ilman vikaa)

Tuote hyvitetään asiakkaalle kun palautettava tuote on saapunut Kristyle-liikkeeseen, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle ja näkyy asiakkaalla noin viikon kuluessa tuotteen saapumisesta.

8. Reklamaatiot
Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen kristiina@kristyle.fi

9. Tilauksen peruminen viivästyksen vuoksi
Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa normaalista. Myös Kristyle.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

10. Vastuu
Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.
Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

11. Ylivoimainen este
Kristyle.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kristyle.fi -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan, sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.
Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

12. Immateriaalioikeudet
Kristyle.fi -sivuilla oleva materiaali (kuten tavaramerkit, tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty (muuhun kuin omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttöösi).

13. Yhteystiedot
Kristyle, Sisustus- ja lahjatavarakauppa
Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere
kristiina@kristyle.fi, p.+358407165265

14. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.
Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.